logo_cmc
Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Casa Socială a Constructorilor (CSC)

logo cscCasa Socială a Constructorilor este organizatie paritara de protectie sociala a sectorului de constructii din Romania, infiintata in 1998 sub forma unei organizaţii non-profit, autonomă şi cu patrimoniu distinct, care s-a constituit şi funcţionează în sistem bipartit, cu participarea egală şi liberă a organizaţiilor sindicale şi asociaţiilor patronale din ramura de construcţii şi materiale de construcţii.

Inca de la aparitia sa pe piata, Casa Sociala a Constructorilor si-a castigat imaginea unui partener solid, de incredere, cu o fundatie financiara puternica si stabila, pozitionandu-si membrii in centrul preocuparilor sale.

Activand in ramura de construcţii şi materiale de construcţii, Casa acorda protectie sociala salariatilor societatilor membre, gestioneaza si multiplica fondurile depuse de acestea, avand caracteristicile unui fond de investitii cu risc foarte redus.

Casa Sociala construieste relatii de colaborare cu partenerii sai, bazate pe corectitudine, promptitudine si deschidere, atat prin sediul central, cat si prin reteaua nationala de reprezentanti infiintata la inceputul anului 2003.

De-a lungul timpului, Casa Sociala a Constructorilor a dovedit flexibilitate la schimbarile continue ale mediului economico-social, adoptand solutii inovatoare in vederea satisfacerii si uneori chiar a depasirii asteptarilor pentru care a fost infiintata.

Pe langa obiectivul principal de crestere a numarului de salariati (protejati social)/(carora le ofera protectie sociala), Casa isi propune, ca in viitor, prin profesionalismul dovedit in cei peste 14 ani de activitate, sa-si consolideze pozitia pe piata printr-o continua preocupare pentru dezvoltarea portofoliului de servicii care sa vina in intampinarea nevoilor partenerilor sai.

Află mai multe despre CSC pe site-ul organizaţiei

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 73 vizitatori și niciun membru online