logo_cmc
Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Bulgarian Construction Chamber (BCC)

Este  un organ independent, asociaţie profesională şi un reprezentant oficial al societăţilor de construcţii din Bulgaria. Ea cuprinde peste 2036 de membri în 27 de birouri regionale din ţară.

Activităţile de baza ale BCC sunt :

  • Elaborează  strategii, analize şi programe de dezvoltare pentru sectorul de construcţii şi oferă suport pentru implementarea lor;
  • Ofera suport forurilor competente pentru elaborarea legislaţiei în domeniul construcţiilor;
  • Sprijină procesul de dezvoltare a standardelor de sănătate şi siguranţă la locul de munca;
  • Dezvoltarea unui cod de etică profesională;
  • Participă la elaborarea contractului colectiv de muncă la nivelul sectorului;
  • Ia parte la elaborarea şi implementarea proiectelor  finanţate din fonduri europene.

Proiectul Leonardo da Vinci "Development of Guide for Energy efficiency renovation of buildings - Euro En Eff" este iniţiat de Bulgarian Construction Chamber (BCC Bulgaria) iar Casa de Meserii a Constructorilor este unul din parteneri .  Proiectul are ca obiectiv elaborarea unui ghid privind reabilitarea termică a cladirilor rezidenţiale din perspectiva eficienţei energetice, pe baza experienţei partenerilor din Danemarca si Germania. Acesta este, de fapt, un manual de instruire modern, adaptat nevoilor profesorilor/formatorilor şi a cursanţilor, interactiv şi aplicand tehnici de instruire moderne şi de actualitate.
Proiectul a început în data de 1 octombrie 2008 şi se va desfăşura pe durata a 24 luni - până la 30 septembrie 2010, avand ca grup ţintă profesorii şi formatorii din şcolile profesionale de construcţii şi din centrele de formare profesională continuă.
 

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 69 vizitatori și niciun membru online