logo_cmc
Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Prévention &Intérim (PI)

Este o organizaţie non-profit, înfiinţată în anul 1998 şi a cărei misiune este de a lupta împotriva accidentelor industriale prin creşterea gradului de conştientizare a siguranţei la locul de muncă.

PI are scopul de a reduce numărul şi gravitatea accidentelor suferite de muncitori la locul de muncă propunând măsuri concrete şi eficiente pentru a asigurarea unui mediu de munca sigur.

Pentru a face acest lucru,  PI :

  • elaboreaza studii asupra pericolelor şi deficienţelor care afectează sectorul industrial,
  • efectueaza statistici privind accidentele de muncă şi le analizează, 
  • oferă consultanţă companiilor  şi realizează campanii de prevenire a accidentelor.
  • realizează materiale didactice (documente, broşuri, pliante, inregistrari video, CD-ROM-uri, postere, site)  în atenţia părţilor interesate .

Proiectul Leonardo Da Vinci "Basic Safety Training for Jobseekers and Temporary Workers" – SAFESTART este iniţiat de Prévention &Intérim (PI) iar Casa de Meserii a Constructorilor este unul din parteneri. Prin acest proiect se doreşte traducerea, adaptarea şi armonizarea legislaţiei din fiecare ţară parteneră în proiect, elaborarea unui curs e-learning de sanatate şi securitate a muncii, precum şi testarea cursului pe un grup de 100 de persoane selectate din rândul companiilor de construcţii, elevilor din şcoli cu profil de constructii .

În vederea diseminării proiectului se va organiza o campanie de marketing care va consta, în special, din sesiuni de informare la care vor fi invitate persoane cu responsabiliţati în SSM din companiile de construcţii. De asemenea, vor fi distribuite către partenerii sociali din construcţii, centre de formare, companii un numar de 500 de DVD-uri, cu conţinutul cursului de SSM.
Durata proiectului este de 18 luni şi a inceput în 1 octombrie 2008 .

 

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 61 vizitatori și niciun membru online