logo_cmc
Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Accesarea Instrumentelor Structurale

Încă de la înfiinţare, Casa de Meserii a Constructorilor şi-a fixat ca obiectiv principal să elaboreze şi să implementeze proiecte cu finanţare comunitară relevante pentru sectorul de construcţii, obiectiv concretizat prin implicarea în numeroase proiecte (Phare, Leonardo da Vinci, proiecte finanţate prin Instrumente Structurale etc) ale căror bugete însumate depăşesc suma de 7.000.000 de Euro.

Atât în calitate de partener, cât şi în calitate de solicitant, CMC a acumulat o experienţă foarte mare în scrierea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană, reuşind astfel să câştige unul din primele proiecte finanţate prin Fondul Social European în România. Este vorba despre un proiect strategic (CALE – „Calitate în educaţie”) din cadrul Axei 1, Domeniul Major de Intervenţie 1.4 a Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

În acest moment, CMC are expertiza şi experienţa necesară pentru a putea pune la dispoziţia clienţilor săi soluţii complete atât pentru faza de dinaintea depunerii proiectului (încadrarea ideii de proiect în cadrul unei linii de finanţare, completarea cererii de finanţare, realizare buget detaliat etc.), cât şi pentru faza de implementare acestuia, după ce proiectul este câştigat.

Experţii CMC au o abordare personalizată, realizând mai întâi un diagnostic al nevoilor clientului, propunând apoi cele mai concrete şi adaptate direcţii de acţiune care să conducă la succes.
 

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 55 vizitatori și niciun membru online