logo_cmc
Imprimare

Este subsidiara grupului Raiffeisen in Romania ce are ca obiect de activitate administrarea investitiilor. Facand parte dintr-un grup financiar integrat se bazeaza atat pe pregatirea specialistilor sai, cat si pe expertiza Raiffeisen Capital Management (RCM) centrul de competenta al grupului in domeniul administrarii investitiilor.

Obiectivul Raiffeisen Asset Management este de a avea un aport substantial la dezvoltarea industriei fondurilor deschise de investitii in Romania si asumarea unui rol activ in asigurarea unor standarde inalte de profesionalism in acest domeniu.

Compania ofera clientilor o alternativa viabila de plasare a disponibilitatilor financiare, o administrare profesionista a fondurilor si o gama larga de produse pentru a satisface diferitele optiuni ale investitorilor pentru randament si risc.

Succesul Raiffeisen Asset Management este sustinut de transparenta, flexibilitate si standarde inalte de etica, bazandu-se pe inalta tehnologie, organizare eficienta  si orientare spre viitor a activitatilor.
 

Află mai multe despre Raiffeisen Asset Management pe site-ul organizaţiei

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 62 vizitatori și niciun membru online